Av. Ana-Corina Săcrieru cu privire la #boicot: este un atentat la democraţie

„A spune că acest referendum ar trebui boicotat este un atentat grav la regimul constituţional şi la democraţie”, a spus joi Avocatul Ana-Corina Săcrieru.

Purtătorul de cuvânt al Coaliţiei pentru Familie a fost invitat la şedinţa desfăşurată în Parohia Vatra Luminoasă, Protoieria Sector 2 Capitală, pentru a clarifica unele aspecte legate de referendumul pentru definirea căsătoriei care va avea loc în 6-7 octombrie.

În acest sens, Ana-Corina Săcrieru a explicat că „referendumul nu este al niciunui partid politic. Referendumul este al poporului român”.

„Referendumul ca instituţie constituţie constituţională este reglementat la articolul 2 din Constituţia României care se numeşte suveranitatea. Referendumul unui popor este expresia suveranităţii sale”.

„În această materie a căsătoriei, a familiei, Curtea de Justiţie a Uniunii Europene a reiterat anul acesta suveranitatea dreptului naţional în ceea ce priveşte definirea căsătoriei. Aşadar, vorbim despre un referendum iniţiat de 3 milioane de cetăţeni, depus ca iniţiativă cetăţenească în timpul altei guvernări decât cea actuală, continuat cu demersuri pe procedura respectivă pe parcursul a aproape trei ani”, a spus Av. Ana-Corina Săcrieru.

De rezultatul referendumului depinde în mod direct „viitorul copiilor noştri”, a atras atenţia Purtătorul de cuvânt al Coaliţiei pentru Familie.

„De venirea noastră la acest referendum, de răspunsul pe care îl dăm, de cât de mulţi vom fi. Trebuie să participăm şase milioane ca să treacă acest referendum. De toate aceste aspecte depinde direct viitorul copiilor noştri şi al poporului român”.

„Copiii noştri vor învăţa în continuare că iubirea dintre un bărbat şi o femeie este aceea care mişcă lumea şi naşte copii şi duce poporul român mai departe sau dimpotrivă toate noţiunile de ideologie de gen deja pătrunse în manualele şcolare. Acest mod de a educa generaţia viitoare poate produce prejudicii pe termen lung”, a subliniat Ana-Corina Săcrieru.

Biserica Ortodoxă Română susţine în mod natural demersul Coaliției pentru Familie.

Foto Credit: Ziare.com

Comentarii Facebook


Știri recente