Atelierul-Concurs de pictură pe sticlă la Școala Gimnazială „Sf. Antim Ivireanul” din Timișoara

Concursul de pictură pe sticlă „Icoana – fereastra spre cer”, ajuns la a II-a ediție, s-a desfășurat miercuri, 20 aprilie 2016, la Școala Gimnazială „Sf. Antim Ivireanul”. Acțiunea a fost organizată de Arhiepiscopia Timișoarei, în cadrul programului Să știi mai multe, să fii mai bun!.

Copiii au pictat pe sticlă icoana Sfântului Antim Ivireanul după un șablon pus la dispoziția participanților de către organizatori. În perioada de jurizare, elevii au participat la jocuri distractive, susținute de studenți ai Facultății de Educație Fizică și Sport, din cadrul Universității de Vest din Timișoara, anunță Biroul de Comunicare al Eparhiei.

La acest concurs au participat peste 90 de elevi de la mai multe școli din Timișoara, dar și din județul Timiș: Școala Gimnazială „Sf. Antim Ivireanul”, Școala Gimnazială nr. 25, Colegiul Tehnic „Ion Mincu” , Liceu Teoretic „Vlad Țepeș”, Colegiul Național Bănățean, Școala Gimnazială nr. 27, Școala Gimnazială „Take Ionescu” nr. 16, Școala Gimnazială Sînmihaiu Român și Școala Gimnazială Udvin.

Comentarii Facebook


Știri recente