Asociaţia Filantropia Severin inaugurează Centrul de tipărire şi multiplicare de la Cerneți

Asociația Filantropia Severin, aflată sub patronajul spiritual al Episcopiei Severinului și Strehaiei, organizează marţi, 28 aprilie, ceremonia de inaugurare a Centrului de tipărire si multiplicare din localitatea Cerneți. Evenimentul se va desfăşura la sediulcentrului (fosta Casă Parohială din localitate), începând cu orele 11:00, după cum ne-a transmis Cătălin Cernătescu, Redactor Ştiri Episcopia Severinului şi Strehaiei.

Centrul de tipărire si multiplicare reprezintă o structură de economie socială creată în cadrul proiectului ÎMPREUNĂ ACTIVI ȘI SOLIDARI, proiect finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 6 Promovarea incluziunii sociale, Domeniul major de intervenţie 6.1Dezvoltarea economiei sociale.

Proiectul este implementat pe o perioadă de 12 luni, începând cu 15 octombrie 2014 şi are ca obiectiv general creşterea capacităţii aplicantului de a înfiinţa şi gestiona structuri de economie socială pentru integrarea şi reintegrarea pe piaţa muncii a persoanelor marginalizate social, în conformitate cu strategia proprie de dezvoltare.

Comentarii Facebook


Știri recente