Asociația Femeilor Ortodoxe asigură dezinfectant gratuit pentru bisericile din Buzău și Vrancea

Asociația Femeilor Ortodoxe din Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei, în colaborare cu parohiile și mănăstirile din cele două județe, a pregătit 470 de pachete cu dezinfectant, alcool sanitar și cloramină pentru asigurarea condițiilor de igienă în bisericile din eparhia lor.

Pregătirea și distribuirea pachetelor către parohii și mănăstiri au fost coordonate de Comitetul local al Asociației Femeilor Ortodoxe din Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei pentru sprijinirea măsurilor de prevenire a îmbolnăvirilor.

Membrele comitetului care sunt cadre medicale au stabilit cele mai bune măsuri preventive pentru fiecare locaș de cult în parte, le-au furnizat apoi produsele necesare și au desemnat o persoană care să pună dezinfectanții la dispoziția credincioșilor.

Ele au contribuit la amenajarea locurilor pentru igienizare din proximitatea bisericilor și vor sprijini operațiile de igienizare permanentă a spațiilor interioare și exterioare ale lăcașurilor de cult.

„Respectarea regulilor elementare de igienă reflectă responsabilitate, solidaritate și adevărata credință prin faptă”, se afirmă într-un comunicat al Asociației Femeilor Ortodoxe din Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei.

„De noi toți împreună, dar și de implicarea fiecăruia dintre noi, depinde să rămânem sănătoși!”

Foto credit: Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei

Comentarii Facebook


Știri recente