Asociaţia de la Hârja, partener al Ministerului Muncii într-un proiect dedicat persoanelor vulnerabile în context pandemic

Asociația „Sf. Voievod Ștefan cel Mare – Hârja” a devenit partener al Ministerului Muncii și Protecției Sociale în implementarea proiectului „Sprijin pentru persoanele vulnerabile în contextul epidemiei de COVID-19”. Asociația va răspunde de Unităţile Administrativ Teritoriale Dofteana și Bîrsănești.

„Cei 2 asistenți sociali ai asociației, implicați în proiect, vor oferi sprijin material, social și moral pentru un număr de 200 de persoane vârstnice sau cu dizabilități din comunele Dofteana și Bîrsănești, unde s-a primit acordul primăriei. Cele 200 de persoane asistate de asociație vor primi produse dezinfectante și materiale de protecție, atât de necesare în contextul pandemiei”, se menţionează pe site-ul eparhiei.

Proiectul urmăreşte realizarea unei reţele de sprijin pentru persoanele vulnerabile, la care vor putea apela în caz de nevoie.

Potrivit sursei citate, creșterea calității vieții și combaterea situațiilor de risc și vulnerabilitate pentru persoanele vârstnice și cu dizabilități izolate la domiciliu sau cu risc de restricții și dificultăți de deplasare, reprezintă obiectivul general al proiectului.

Asociaţia de la Hârja a fost înfiinţată în anul 2012.

Foto credit: Public domain


Urmărește-ne și pe Twitter: @AgentiaBasilica și @BasilicaPhotos!

Vă mulțumim că citiți Basilica.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente