Ascultă Tronos pe Spotify

Piesele interpretate de Grupul Psaltic Tronos al Catedralei Patriarhale, dirijat de Arhid. Mihail Bucă, pot fi ascultate pe Spotify.

Spotify este cea mai populară aplicație de ascultat muzică. Aplicaţia pune la dispoziție zeci de milioane de piese care pot fi descărcate și ascultate în orice loc te-ai afla.

În prezent, pe platforma Spotify sunt încărcate piese din două albume semnate Tronos: Cântări ale Dumnezeieştii Liturghii şi Concert în Sâmbăta lui Lazăr.

Fie că ești la volan, lucrezi, te relaxezi sau te rogi, piesele Tronos îţi sunt întotdeauna la îndemână prin renumita aplicaţie.

Aplicaţia Spotify poate fi descărcată din Google Play sau App Store, iar cei interesaţi o pot utiliza şi în format desktop.

Tronos

Cu o activitate neîntreruptă de peste 20 de ani, Grupul Psaltic Tronos este unul dintre cele mai apreciate coruri din România, fiind implicat în dezvoltarea și promovarea muzicii bizantine pe teritoriul țării noastre.

Sub conducerea dirijorului și fondatorului său, Arhidiaconul Mihail Bucă, grupul a susținut concerte pe multe scene muzicale, în catedrale și biserici, din țară și străinătate.

Foto credit: Grupul Psaltic Tronos

Comentarii Facebook


Știri recente