ASCOR București și Studenți pentru viață vând mărțișoare în beneficiul mamelor în criză de sarcină

Asociația Studenților Creștin-Ortodocși Români din București și Asociația Studenți pentru Viață desfășoară duminică, la Parohia Sf. Arhangheli – Huedin din Capitală, Târgul caritabil „Mărțișoare pentru viață”. Evenimentul este organizat în beneficiul mamelor în criză de sarcină și al familiilor vulnerabile sprijinite de centrele „Sf. Alexandra Împărăteasa” și „Sf. Împărăteasă Elena” din București.

„Ne dorim ca mărțișorul să fie un vestitor al bucuriei atât în timpul comuniunii din cadrul atelierului de confecționare a mărțișoarelor, cât și în momentul în care îl vom dărui persoanelor dragi, dar mai ales prin donațiile care vor sprijini mamele în criză de sarcină”, a declarat Mihaela Mareș, coordonatoarea departamentului Filantropic al ASCOR București.

Mărțișoarele confecționate de studenți vor fi expuse în curtea bisericii și oferite în schimbul donațiilor pentru cele două centre de sprijin pentru familii și femei în criză de sarcină. Acestea ajută anual 1.500 de femei care, deși au dificultăți, vor să se bucure de nașterea copilului lor.

„Banii strânși în urma donațiilor vor fi direcționați Asociației pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei, care a înființat cele două centre de sprijin. Le mulțumim tuturor voluntarilor care s-au implicat în confecționarea mărțișoarelor și Parohiei Sfinții Arhangheli – Huedin pentru că ne-a sprijinit în organizarea acestui eveniment”, a spus Adelina Militaru, Președinta Studenți pentru Viață.

Foto credit: ASCOR București

Unde: Biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril Huedin, Bd. Constantin Brâncoveanu 118A, Sector 4, București
Când: Duminică, 21 februarie, după Sfânta Liturghie

Donează prin transfer bancar

Asociația pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei
Cod fiscal: 36913780
Conturi
RO79RNCB0082153361040001 LEI
RO52RNCB0082153361040002 EURO
RO25RNCB0082153361040003 USD
Banca: BCR Unirii

Donație lunară prin SMS

Pentru a activa o donație lunară în valoare de 2 euro este nevoie să trimiteți textul DOI prin SMS la 8845. Numărul este valabil pentru toate rețelele de telefonie mobilă.

Foto credit: Basilica.ro/ Raluca Ene

Comentarii Facebook


Știri recente