Arhiepiscopul Ciprului a fost externat: „Trebuie să acceptăm pe cele plăcute și pe cele neplăcute”

Arhiepiscopul Ciprului primit la sediul Arhiepiscopiei dupa externare

Preafericitul Părinte Hrisostom, Arhiepiscopul Ciprului, a fost primit cu multă bucurie joi dimineață la sediul Arhiepiscopiei din Nicosia după ce a fost externat de la Spitalul Aretaieio, unde anterior a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru eliminarea unei tumori din intestinul gros.

Potrivit unui anunț publicat pe site-ul Arhiepiscopiei, starea de sănătate post-operatorie se recuperează într-un ritm foarte rapid.

„Sunt foarte bine, iar medicii care au preluat recuperarea mea sunt niște oameni de știință excelenți. În orice caz, trebuie să acceptăm în viața noastră și cele plăcute și cele neplăcute,” a declarat Arhiepiscopul Hrisostom.

„Dumnezeu ne iubește cu mult mai mult decât Îl iubim noi pe El. vom trece și de această etapă. Slavă lui Dumnezeu,” a spus joi arhiepiscopul.

Preafericitul Părinte Hrisostom a mulțumit din nou tuturor celor care și-au exprimat susținerea și s-au rugat pentru el în această încercare și i-a asigurat pe toți de faptul că își va continua lucrarea cu multă atenție și responsabilitate.

La finalul lunii iunie, Preafericitul Părinte Hrisostom II, Arhiepiscopul Noii Justiniane și al întregului Cipru, a fost operat la colon la spitalul privat Aretaeio din Nicosia.

Într-o declarație oferită presei cipriote, medicii Întâistătătorului Bisericii Ortodoxe a Ciprului au transmis că „intervenția a fost reușită iar cursul postoperator este bun”.

Foto: Biserica Ortodoxă a Ciprului

Comentarii Facebook


Știri recente