Arhiepiscopul Alba Iuliei oferă burse din economiile sale

Arhiepiscopul Irineu al Alba Iuliei oferă burse pentru 25 de elevi de liceu, masteranzi şi doctoranzi, care se află într-o situaţie financiară precară.

Ierarhul oferă bursele din economiile personale prin intermediul fundației care îi poartă numele, instituție înființată în anul 2018.

„Fundația Arhiepiscopul Irineu Pop acordă burse pentru elevi de liceu, în valoare de 500 lei pe lună; burse pentru studenți, în valoare de 600 lei pe lună; burse de cercetare pentru masteranzi, în valoare de 600 lei pe lună și burse de cercetare pentru doctoranzi în valoare de 700 lei pe lună. Bursele pentru elevi, studenți și masteranzi se acordă pe o perioadă de 9 luni, iar bursa pentru doctoranzi pe o perioadă de 12 luni”, se anunţă pe site-ul eparhial.

Depunerea dosarelor se face în perioada 5 august – 15 septembrie 2021. Pot fi trimise prin poștă sau depuse direct la Secretariatul Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei cu sediul pe strada Mihai Viteazul, nr. 16.

Condițiile de participare, fișa-tip a aplicantului, precum și actele necesare pentru întocmirea dosarului se regăsesc aici. Informații suplimentare și lămuriri pot fi obținute la numărul de telefon 0258 811 690.

Foto credit: Arhiepiscopia Alba Iuliei

Comentarii Facebook


Știri recente

Câștigătorii Concursului Național Catehetic „Hristos – Cuvântul Care vindecă” și ai Concursului Național „Icoana Ortodoxă – lumina credinței” au fost premiați | FOTO

În aula Centrului pentru formare continuă „Dumitru Stăniloae” din București, au fost premiați luni, 20 mai 2024, câștigătorii Concursului Național Catehetic „Hristos – Cuvântul Care vindecă” și ai Concursului Național „Icoana Ortodoxă – lumina credinței”.…