Arhiepiscopia Tomisului premiază olimpicii la Religie, din Constanţa

Arhiepiscopia Tomisului îi va premia  duminică,  3 aprilie 2016,  pe elevii din județul Constanța care s-au calificat la etapa națională a olimpiadei de Religie.  Evenimentul se va desfăşura la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”.

„După oficierea Sfintei Liturghii, Inaltpreasfinţitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va rosti o rugăciune de binecuvântare, mulțumire și ajutor la învățătură pentru cei care au obținut rezultate meritorii la etapa județeană”, subliniază preotul Dimitrie Chirescu de la Biroul de Comunicare al Eparhiei.

De asemenea, Înaltpreasfinţia Sa împreună cu preotul profesor Ilie Petre, directorul Seminarului Teologic din Constanța și paroh al bisericii „Sf. Mc. Dimitrie” din Constanța, vor oferi câte un premiu în valoare de 200 de lei fiecăruia dintre cei șase olimpici constănțeni.

La eveniment va participa și Inspectorul de specialitate pentru Religie, din cadrul Inspectoratul Școlar Județean Constanța, prof. Daniela Stan.

Olimpiada naţională de Religie  se va desfăşura în perioada 18-22 aprilie 2016, la Timișoara.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica îşi va aduce contribuţia la proiectul european: Pr. Sorin Şelaru despre „Conferința privind viitorul Europei”

În contextul programului „Conferința privind viitorul Europei”, Pr. Sorin Şelaru, directorul Reprezentanţei Bisericii Ortodoxe Române pe lângă Instituţiile Europene, a declarat că „Biserica Ortodoxă este pregătită să fie prezentă la toate nivelurile, deschisă dialogului, pentru…