Arhiepiscopia Timişoarei: Sprijin filantropic în 2021 de peste 5 milioane lei

Valoarea sprijinului oferit în plan filantropic pe anul 2021 de Arhiepiscopia Timişoarei s-a ridicat la suma de 5.073.241 lei.

De programele derulate anul trecut au beneficiat 13.240 de persoane, iar investiţiile au fost făcute în domeniul asistenţei sociale de Centrul eparhial, împreună cu parohiile şi ONG-urile care funcționează cu binecuvântarea Bisericii, informează Mitropolia Banatului.

Informaţiile au fost cuprinse în raportul privind activitatea Sectorului Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Timişoarei în anul 2021.

Raportul sectorului amintit, alături de rapoartele altor sectoare eparhiale, a fost prezentat şi analizat în timpul lucrărilor Adunării eparhiale a Arhiepiscopiei Timişoarei, desfăşurate sâmbătă, 22 ianuarie 2022, la sediul Centrului eparhial din Timişoara.

Totodată, au fost discutate şi propuse spre aprobare proiecte de hotărâri, care se intenţionează a fi realizate în acest an.

Adunarea eparhială a Arhiepiscopiei Timişoarei a fost prezidată de Mitropolitul Ioan al Banatului, care este şi Arhiepiscopul Timişoarei.

Foto credit: Mitropolia Banatului

Urmăreşte-ne pe Twitter: @agentiabasilica

Comentarii Facebook


Știri recente