Arhiepiscopia Timișoarei ajută Asociația „Salvați Copiii”

La inițiativa Mitropolitului Ioan, Arhiepiscopia Timișoarei a început o campanie destinată strângerii de fonduri pentru Asociația „Salvați copiii”, filiala Timișoara.

Prima acțiune concretă din cadrul acestei campanii umanitare, sprijinită de Arhiepiscopia Timișoarei, s-a derulat duminică, 07 februarie 2021, la catedrala mitropolitană și s-a finalizat cu colectarea unei sume apreciabile, care va fi virată de către Centrul eparhial în contul asociației „Salvați copiii”, transmite Biroul de Presă al Eparhiei.

În săptămânile care urmează, campania pentru strângerea de fonduri se va extinde la nivelul protopopiatelor și al parohiilor.

Reprezentanții Arhiepiscopiei doresc să ofere un sprijin semnificativ înainte de Postul Paștilor pentru a fi de folos copiilor suferinzi. Ei transmit „alese mulțumiri bunilor credincioși și slujitorilor Bisericii noastre pentru donațiile făcute și rugăm pe Părintele ceresc să le răsplătească tuturor cu sănătate și pace sufletească, bucurie duhovnicească și mântuire”.

Filiala din Timișoara a Asociației „Salvați Copiii” are 25 de ani de activitate. Acțiunile lor se îndreaptă spre copiii aflați în situații vulnerabile: copii cu părinți plecați la muncă în străinătate, copii aflați în risc de abuz sau exploatare, copii ce provin din medii socio-economice precare.

Dacă vrei să ajuți Asociația „Salvați Copiii” o poți face aici.

Sursă foto: Salvați Copiii România / Facebook

Comentarii Facebook


Știri recente