Arhiepiscopia Sucevei, despre starea de sănătate a IPS Calinic: Comunicat

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților face precizări cu privire la starea de sănătate a Înaltpreasfințitului Părinte Calinic.

Comunicat de presă:


În urma apariției unor informații în spațiul public privind starea de sănătate a Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, facem următoarele precizări:

  • La acest moment, Înaltpreasfințitul Părinte Calinic nu este spitalizat, ci urmează un tratament medical și proceduri specifice după ce a fost diagnosticat și tratat corespunzător în urma contactării virusului Covid-19; precizăm totodată că Înaltpreasfinția Sa nu a fost niciodată intubat sau într-o stare gravă.
  • Înaltpreasfinția Sa mulțumește respectuos tuturor celor care l-au susținut cu rugăciunile: ierarhi, monahi și monahii, preoți, credincioși și credincioase, tineri și bătrâni, elevi și studenți, în această perioadă dificilă.

Dumnezeu să ne aibă în sfânta Lui pază!

Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților


Reamintim că Protos. David Oprea, coordonator al cabinetului Arhiepiscopului Calinic, a trecut la cele veșnice vineri, 17 septembrie, în urma infectării cu Covid-19.

Foto credit: Basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente

PS Ignatie: De ce trăim stări de anxietate?

Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a oficiat duminică Sfânta Liturghie la Catedrala Mitropolitană din Sibiu. La predică, ierarhul explicat pasajul evanghelic Despre grijile vieții, accentuând modul simplu în care omul ar trebui se raporteze la…