Arhiepiscopia Craiovei lansează proiectul Calea mântuirii

Biserica „Eroii Neamului” din Craiova va găzdui, joi, 7 februarie 2013, începând cu ora 18:00, lansarea Proiectului de catehizare pentru adulți „The way”, în traducere „Calea mântuirii”, după cum a precizat Gheorghe Cioiu.

Evenimentul este organizat de Biroul de învățământ, activități cu tineretul și catehizare, al Arhiepiscopiei Craiovei. Sunt invitați să participe protoiereii Protopopiatelor Craiova Sud și Craiova Nord, preoții responsabili cu catehizarea pe județul Dolj, reprezentanții Asociației Studenților Creștini Ortodocși, filiala Craiova, preoții slujitori de la paraclisele mitropolitane din Craiova, precum și toți preoții interesați să implementeze acest proiect în parohii.

Proiectul „Calea Mântuirii”, implementat de Patriarhia Română, a fost conceput de Institutul de Studii Creștin – Ortodoxe de la Cambridge. Acest program, primul de acest fel în Biserică, își propune o cateheză pentru adulți după un model familiar în care preotul să coordoneze transmiterea învățăturii, introducerea în învățătura de credință ortodoxă și formarea credincioșilor pentru a participa conștient și informat la viața Bisericii.

Comentarii Facebook


Știri recente