Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei a deschis o ceainărie culturală

Arhiepiscopul Ciprian al Buzăului și Vrancei a inaugurat joi, 30 august 2018, Ceainăria Culturală din Buzău, oficiind slujba de sfințire.

În cuvântul rostit cu acest prilej, Înaltpreasfințitul Părinte Ciprian a subliniat că Ceainăria Culturală face parte dintr-un proiect mai amplu, care prevede și înființarea unei librării bisericești.

„Ceea ce ne-am străduit să împlinim, ca așezăminte de utilitate publică în cadrul Bisericii, constituie un dar către comunitate” a precizat Înaltpreasfinția Sa.

Ceainăria Culturală este un proiect unic la nivelul Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei, oferind o gamă variată de ceaiuri, cafea, sucuri, prăjituri și diferite produse naturale precum: măsline, ulei de măsline, miere, dulceață, ceaiuri, siropuri etc. realizate în Sfântul Munte Athos, la Mănăstirea Vatoped, dar și de alți producători.

Ceainăria culturală este situată pe strada Aleea Episcopiei la parterul clopotniței din vecinătatea Catedralei Arhiepiscopale „Înălțarea Domnului” și va fi deschisă zilnic, între orele 7:00 și 19:00, informează siteul oficial al Arhiepiscopiei.

Foto credit: Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei

Comentarii Facebook


Știri recente