Arhiepiscopia Buzăului a donat mobilier nou pentru spitalul judeţean Buzău

Secția Pediatrie a Spitalului Județean Buzău are, începând de joi, 21 iunie, mobilier medical nou, în urma donaţiei Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei demarată în parteneriat cu Grupul de firme Eximprod.

În cadrul acestui proiect au fost achiziționate 34 de paturi pentru copii, cu scopul înlocuirii vechilor piese de mobilier din saloanele secției, care nu mai corespundeau nevoilor și standardelor actuale, informează site-ul oficial al Eparhiei.

„În urmă cu două luni, văzând pătuțurile pentru copii uzate și înțelegând de la medicii Secției Pediatrie că acestea nu au mai fost schimbate de câteva zeci de ani, Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei s-a mobilizat pentru a achiziționa echipamente medicale noi, moderne, care să contribuie la confortul micilor pacienți”, a declarat pentru Agenţia de ştiri Basilica Pr. Cristian-Marius Dima – consilier eparhial Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei.

Pr. Cristian Dima şi conducerea spitalului. Foto credit: Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei

Partenerul Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei în această acţiune filantropică a fost grupul de firme Eximprod.

„Ne-am bucurat că demersului nostru s-a alăturat și Grupul de firme Eximprod, conjugând acțiunile lor de responsabilitate socială – derulate prin Centrul Cultural-Filantropic «Cuvioasa Parascheva» – cu proiectele educaționale și filantropice consecvente ale Eparhiei Buzăului și Vrancei”, a spus Pr. Cristian-Marius Dima.

„Credem în acest proiect pentru că răspunde unei nevoi sociale curente”, a declarat Dna Mihaela Sava, director comercial la Eximprod.

De asemenea, Mihaela Sava a reiterat necesitatea implicării în comunitate prin programul de responsabilitate socială pe care îl desfăşoară.

„Trebuie să ne implicăm în comunitate și să împărțim succesul nostru cu societatea în care trăim”, a subliniat directorul comercial al firmei Eximprod.

Salon din secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean Buzău. Foto credit: Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei

Dl Claudiu Damian, managerul Spitalului Județean Buzău, și Dna Dr. Alina Iordache – șeful Secției Pediatrie, au mulțumit tuturor celor ce s-au dovedit „sensibili la nevoile celor mai mici pacienți din județ”, apreciind valoarea investiției într-un astfel de proiect sustenabil al partenerilor implicați.

Foto credit: Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei

Comentarii Facebook


Știri recente