Arhiepiscopia Bucureştilor acordă 5.000 de lei familiei preotului Marius Gabriel Bărăscu

La iniţiativa Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, Permanenţa Arhiepiscopiei Bucureştilor a hotărât luni acodarea unui sprijin financiar în valoare de 5.000 de lei pentru familia părintelui Marius Gabriel Bărăscu din Parava, Bacău.

Părintele Marius Gabriel a decedat săptămâna trecută în urma unui accident rutier, cu o zi înainte de a împlini 35 de ani. A lăsat în urmă o soție îndurerată și patru copii: Anastasia, Sofiana, Irina și Nicolae.

„La inițiativa Părintelui Patriarh Daniel, Arhiepiscopia Bucureștilor oferă 5.000 de lei pentru sprijinul celor patru copii și soției părintelui Marius”, a declarat pentru Agenţia de ştiri Basilica părintele consilier Ionuţ Iordăchescu.

Banii provin din fondul „Păstorul cel Bun”, fond destinat în mod special ajutorării clericilor sau familiilor acestora care trec prin situaţii grele.

„Nu este un caz singular. Arhiepiscopia Bucureştilor oferă constant sprijin financiar pentru clericii şi familiile care au nevoie de ajutor”, a precizat părintele Ionuţ Iordăchescu.

Părintele Marius Gabriel a fost înmormântat duminică, 11 august 2019, la Parava, de Arhiepiscopul Ioachim al Romanului şi Bacăului.

Alături de copii și soție, l-au condus pe ultimul drum pe părintele Marius Bărăscu preoți colegi, clerici din Protopopiatul Sascut și enoriașii cărora le-a fost îndrumător spiritual timp de cinci ani.

Puteţi fi alături de familia părintelui Bărăscu, atât prin rugăciuni, dar şi prin contribuţia financiară.

Preoteasa Bărăscu Anca Petronela și cei patru copii pot fi sprijiniți prin donații online la următorul link, sau direct în contul în lei RO94BTRLRONCRT0271354301.

Comentarii Facebook


Știri recente

Patriarhul Daniel: Sfântul Nicolae prevestește bunătatea lui Moș Crăciun sau iubirea milostivă a lui Dumnezeu

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a asistat marți la Spectacolul cultural-artistic „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”, organizat de Sectorul învățământ şi activități cu tineretul al Arhiepiscopiei Bucureștilor la Palatul Patriarhiei. În cuvântul rostit…