Arhiepiscopia Bucureștilor a oferit o casă familiei Părintelui Costin Dinică

Arhiepiscopia Bucureștilor a construit o casă pentru familia preotului Costin Silviu Dinică, trecut la viața veșnică în anul 2019, la vârsta de 34 de ani.

Terenul pe care s-a construit locuința a fost donat de primăria Clinceni. În această casă vor locui soția și cei doi copii ai preotului.

Locuința a fost binecuvântată miercuri, când a fost oficiată și o slujbă de mulțumire.

Persoanele implicate în construirea casei au primit distincții din partea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel.

„În această seară, am început o slujbă prin care îi mulțumim lui Dumnezeu pentru binefacerile primite și în același timp îi cerem ajutorul pentru lucrurile pe care vrem să le facem mai departe”, a declarat pentru Trinitas TV Preotul Dumitru Ștefănescu, consilier eparhial al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Totodată, a fost oficiată și o slujbă de pomenire pentru Preotul Costin Silviu Dinică.


Preotul Constantin Silviu Dinică a fost inspector al Oficiul canonico-juridic (actualmente Sectorul juridic și bunuri bisericești) al Arhiepiscopiei Bucureștilor și slujitor la Biserica parohiei Călțuna din comunca Clinceni, județul Ilfov.

Citește și Părintele Costin-Silviu Dinică (1984-2019) – o viață jertfelnică

Foto credit: Trinitas TV

Comentarii Facebook


Știri recente

Părintele Sofian Boghiu a fost comemorat la Biblioteca Sfântului Sinod: Evocări, mărturii şi lansare de carte

Părintele Arhimandrit Sofian Boghiu a fost comemorat miercuri la Biblioteca Sfântului Sinod, aflată în incinta Mănăstirii Antim din Bucureşti. Mărturii&evocări Evenimentul s‑a desfășurat în Sala „Conon Arămescu‑Donici” a Biblioteca Sfântului Sinod și a reunit ierarhi, clerici…