Arbitrul Alexandru Tudor și Arhitecta Alexandra Mihailciuc, primii invitați ai unui nou proiect România pentru Viață

Asociația „România pentru Viață” lansează un nou proiect în care implică modele inspiraționale pentru viață și carieră: „Persoană. Familie. Comunitate”.

Proiectul „Persoană. Familie. Comunitate” (PFC) este menit să inspire oamenii să construiască binele în familie, în relațiile personale și în societate și astfel să trăiască în comuniune cu semenii și cu Dumnezeu, anunță organizatorii.

Construim pentru a ajunge dincolo de ceea ce construim. Printr-o privire caldă și un sprijin constant se construiesc prietenia și dragostea. Obstacolele și greutățile sunt prilejul de a construi bucuria. Reușita nu este o încheiere, ci un pas înspre sensul a ceea ce facem și suntem. Cauți oameni de la care să te inspiri? Vrei să-ți construiești o carieră solidă și să cultivi valorile în care crezi? Vino la PFC!

Primul eveniment PFC va avea loc luni începând cu ora 19:00 la ARCUB Casa Eliad și îi va avea ca invitați pe Arbitrul Alexandru Tudor și Arhitecta Alexandra Mihailciuc.

Alexandru Tudor va vorbi pe tema „Cariera: vocație și construcție”, iar Alexandra Mihailciuc despre „Cum construim binele în comunitate? Atelierele Batem fierul la conac!”.

Intrarea este liberă.


Citește și:

Foto credit: România pentru Viață

Comentarii Facebook


Știri recente