Arad | Cea de-a doua ediție a concursului „Eu sunt Lumina lumii”

Membrii creștini ai Asociației Nevăzătorilor din Arad au participat recent la cea de-a doua ediție a concursului biblic Eu sunt Lumina lumii. Evenimentul a avut loc la sediul instituției și a fost o coordonat de Sectorul Social Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Aradului. La manifestare a fost prezent Înaltpreasfințitul Părinte Timotei.

În cadrul concursului, fiecare participant a răspuns la 40 întrebări. Întrebările au fost adresate de un grup de elevi ai Seminarului Teologic Ortodox din Arad. De asemenea, un grup vocal, format din elevi voluntari ai instituției de învățământ, a interpretat câteva pricesne.

La finalul concursului, Înaltpreasfinția Sa a rostit un cuvânt de învățătură în care a punctat importanța vederii celei duhovnicești. Ierarhul a vorbit despre Lumina lină care vine de la Mântuitorul Iisus Hristos și despre Lumina Sfântă ce coboară an de an la Ierusalim de Înviere, notează site-ul oficial al Eparhiei.

Toți concurenții au fost premiați, fiecare primind câte o diplomă de participare și mai multe daruri constând în iconițe și articole religioase.

Comentarii Facebook


Știri recente