Aproape două milioane de copaci urmează să fie plantați în regiunea Cernăuți

Serviciul de presă al filialei biroului forestier Podolia al întreprinderii „Pădurile Ucrainei” a anunțat că planifică plantarea a aproximativ două milioane de copaci în regiunea Cernăuți. Copacii vor fi plantați în cadrul programului „Țara Verde”.

Suprafața totală care va fi împădurită acoperă o mie de hectare.

Anul trecut, aproape o mie de hectare de pădure și aproximativ trei milioane de copaci au fost plantați în regiune, transmite BucPress.

Cei mai mulți puieți de stejar, brad și molid vor fi plantați în cadrul biroului forestier Beregomet, însumând 385 hectare. În birourile forestiere Putila și Cernăuți, arborii vor fi plantați pe o suprafață de peste 260 hectare, iar în biroul forestier Secureni 95 hectare.

Foto credit: bucpress.eu

 

Comentarii Facebook


Știri recente

Pr. Ionuț Tutea: A fi alături de vârstnici nu este doar o obligație, ci un mod de a ne desăvârși existența în comunitate

Părintele Ionuț Tutea, consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a fost sâmbătă invitatul online al Asociației Femeilor Ortodoxe din Mitropolia celor două Americi (AROLA). Coordonatorul activității filantropice din eparhia Bucureștilor a…