Aniversarea prilejuită de împlinirea a doi ani de la întronizarea în demnitatea de patriarh a Preafericitului Părinte Daniel a continuat în Sala „Europa Cristiana”

Aniversarea prilejuită de împlinirea a doi ani de la întronizarea în demnitatea de patriarh a Preafericitului Părinte Daniel a continuat astăzi, 30 septembrie, în Sala „Europa Cristiana” a Palatului Patriarhiei, după oficierea slujbei de Te Deum, în Catedrala Patriarhală, informează Radio TRINITAS. Au participat preoți, ierarhi, dar și reprezentați ai statului român.

Au fost transmise mesaje de mulțumire din partea Administrației Prezidențiale, Parlamentului și Guvernului. Din partea Administrației Prezidențiale mesajul a fost transmis de domnul Bogdan Tătaru Cazaban, consilier prezidențial. La rândul său, Președintele Senatului, domnul Mircea Geoană, a subliniat importanța misiunii pastorale Preafericitului Părinte Patriarh Daniel. Din partea Guvernului României, Ministrul Culturii, domnul Teodor Paleologul, a transmis Preafericitului Părinte Patriarh Daniel urarea de „La Mulți Ani!” și a arătat de ce este nevoie să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru că Prefericirea Sa ne păstorește.

Comentarii Facebook


Știri recente