Album omagial | Familia creștină – incursiune literară

Editura Basilica a Patriarhiei Române a publicat un album dedicat familiei creștine în contextul Anului omagial al pastorației părinților și copiilor.

Prin ilustrații și texte literare reprezentative volumul zugrăvește specificul vieții de familie ca „icoană a iubirii lui Dumnezeu”.

Cuvântul înainte aparține Patriarhului României care subliniază necesitatea apărării, promovării și consolidării instituției sacre a familiei.

„În societatea secularizată de azi, aflată în criză economică și financiară, dar mai ales spirituală, în care familia creștină se confruntă cu grave probleme de ordin economic și moral, social și spiritual, apărarea, promovarea și consolidarea instituției sacre a familiei pe temelia valorilor evanghelice netrecătoare, pe bunătate și responsabilitate, pe demnitate și solidaritate trebuie să fie o preocupare permanentă a Bisericii și a societății întregi”.

Cuvântul introductiv reprezintă un mesaj transmis de Preafericirea Sa cu ocazia primei serbări a Duminicii Părinților și copiilor (7 iunie 2009).

Lucrarea poate fi achiziţionată prin intermediul site-ului Librăriei Cărților Bisericești, prin comandă la [email protected][email protected] sau la numărul de telefon 021.335.21.28.

Foto credit: Librăria Cărților Bisericești


Vă mulțumim că citiți Basilica.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente