Ajutorul lui Dumnezeu prin mâinile oamenilor

Există lângă fiecare dintre noi oameni care au nevoie de ajutor. Neputința și izolarea sunt constantele în care mulți își trăiesc viața. Atunci când în asemenea condiții sunt nevoiți să trăiască și copii, lucrurile devin dureroase în cel mai înalt grad.

Este și cazul Nicoletei Marcu, mama Ștefaniei. Pe cele două Dumnezeu le-a ajutat prin mâinile oamenilor din Parohia constănțeană „Sfântul Mina”. În cadrul unei campanii umanitare, comunitatea a început prin a le pregăti mamei și fiicei o locuință decentă, informează TRINITAS TV.

„Credința acestei mame a salvat-o, dar pentru aceasta trebuie făcut mai mult. Trebuie să o sprijinim din punct de vedere medical. Iată, noi am depus eforturi și mulțumim credincioșilor care ne-au dat materiale, mobilier nou, Biserica Sfântul Ștefan – Gară ne-a oferit mână de lucru și astfel am construit o locuință curată. Nu puteau trece peste această iarnă în condițiilor în care le-am găsit. Mai departe efortul continuă pe o cale lungă de vindecare a Ștefaniei. Îi mulțumim lui Dumnezeu, credincioșilor, precum și tuturor celor care vor să ne ajute”, a mărturisit Arhid. Banu Claudiu, slujitor la Parohia „Sfântul Mina” – Constanța.

Ștefania, fetița în vârstă de 2 ani, a primit la naștere nota 1 apgar din cauza problemelor locomotorii și a cheagurilor de sânge de la nivelul creierului. Camera insalubră în care locuia, alături de mama sa, îi înrăutățea starea de sănătate.

Tot în cadrul Caravanei „Sfântului Mina”, comunitatea o va ajuta pe mămică să își trateze copilul: mai întâi investigații de specialitate și apoi terapie. De asemenea, Departamentul Social al Arhiepiscopiei Tomisului va asigura hrana mamei și a fetiței.

Comentarii Facebook


Știri recente