Ajutor pentru preoții suferinzi

Protopopiatul Sibiu a organizat la începutul săptămânii o acțiune de ajutorare a preoților suferinzi, retrași de la parohiile unde au slujit din cauza unor boli, sau a vârstei înaintate, informează „Ziarul Lumina”.

Protopopul Ioan Coșa, împreună cu secretarul protopopiatului, părintele Claudiu Curiban, și cu asistenta socială Gabriela Răduleț au mers la domiciliile câtorva dintre preoții suferinzi din Sibiu pentru a le împărți daruri, pentru a sta de vorbă cu ei și pentru a-i încuraja în aceste momente dificile. „Acțiunea Protopopiatului Sibiu face parte din programul „Bolnav am fost și m-ați cercetat”, implementat de Biroul Social. Preoții au primit un ajutor financiar pentru medicamente și cheltuielile uzuale”, a spus protopopul Ioan Coșa.

În fiecare an, în preajma Duminicii Slăbănogului, Protopopiatul Sibiu organizează acțiuni social-filantropice, oferind daruri persoanelor suferinde din spitalele orașului. Prin Biroul Social din cadrul Protopopiatului Sibiu, bolnavii primesc în preajma celei de-a patra Duminici după Paști, pachete cu alimente, fructe, dulciuri și alte daruri menite să aducă o bucurie în sufletele acestor oameni încercați de suferințe fizice.

Comentarii Facebook


Știri recente