Ajutor pentru copiii cu dizabilităţi de la Centrul „Sfânta Margareta şi Sfântul Nicolae”

Produse alimentare, de igienă, de curăţenie, alimente neperisabile, jucării şi haine au fost oferite marți, 26 aprilie 2016, copiilor cu dizabilităţi de la Centrul „Sf. Margareta şi Sf. Nicolae”, din Bucureşti . Acţiunea a fost organizată de Departamentul de Tineret de la  Parohia Şerban Vodă, în colaborare cu Liga Tineretului Creștin Ortodox Român(LTCOR), filiala Sector 4 Capitală. Proiectul social-filantropic se intitulează „Dăruind vei dobândi”.

Proiectul se înscrie în programul pentru tineret al Arhiepiscopiei Bucureştilor „Tinerii – solidari în faţa suferinţei” şi a avut drept scop ajutorarea copiilor cu dizabilităţi aflaţi în grija Centrului  „Sfânta Margareta şi Sfântul Nicolae” din sectorul 2 al Capitalei.

„Totodată, de praznicul Sfintelor Paști, toţi asistaţii sociali aflaţi în evidenţa serviciului social al parohiei vor primi la domiciliu un pachet cu alimente, ne-a spus părintele diacon Cristian Filiuta, slujitor la Parohia Şerban Vodă şi vicepresedinte LTCOR, filiala sector 4 Capitală.

Comentarii Facebook


Știri recente