Ajutor de 20.000 de euro de la Mitropolia Germaniei și Crucea Roșie Bavareză pentru Spitalul Providența din Iași

Mitropolia Germaniei, în colaborare cu Crucea Roșie Bavareză, a trimis vineri ajutoare în valoare de 20.000 de euro Spitalului Providența din Iași al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei. Ajutorul a constat în bani, 1.400 de combinezoane, 5.500 de mănuși Nitril, 4.000 de măști sanitare și 1.000 de măști FFP2.

Alături de Franz Schedlbauer, primarul localității Bogen, Părintele Mitropolit Serafim a fost prezent la expedierea ajutoarelor spre România. Cu această ocazie, mitropolitul s-a rugat împreună cu părintele Klaus Klein, preotul ortodox de intervenție al Crucii Roșii Bavareze, pentru bolnavi, personalul medical și toți cei implicați în activitățile de sprijin.

Sâmbătă, Părintele Mitropolit a vizitat și Centrul Comandamentului de Criză al Crucii Roșii pentru Bavaria Inferioară, oferindu-le binecuvântare celor care de șase săptămâni coordonează activitatea Crucii Roșii din teritoriu.

Înaltpreasfințitul Părinte Serafim le-a mulțumit din inimă pentru devotamentul lor și pentru sprijinul substanțial oferit românilor din țară.

Foto credit: Mitropolia Germaniei

Comentarii Facebook


Știri recente