Ai un email nou. E Binele de Știut!

Agenția de știri Basilica a Patriarhiei Române pune la dispoziția cititorilor săi un serviciu de newsletter modern într-o formă grafică deosebită, cu informații actuale despre evenimentele religioase care au loc în întreaga lume ortodoxă.

Prin abonarea la newsletter-ul basilica.ro, Binele de știut vă este livrat în mod gratuit prin poșta electronică. Primiți de trei ori pe săptămână informațiile esențiale pentru a fi la curent cu viața Bisericii.

De ce să te abonezi la newsletter?

Într-un mod profesionist și în același timp prietenos, vă transmitem pe email conținutul esențial de pe site, dar și cele mai relevante postări marca Basilica din social media.

Formatul actual cuprinde o știre principală, după care urmează alte 5 titluri, toate cu o scurtă descriere și link către site.

Newsletter-ul este realizat simplu și aerisit, fără reclame, sau ferestre tip pop-up.

Pe lângă cele trei buletine transmise săptămânal s-ar putea să te notificăm și la unele evenimente majore, cum ar fi ITO sau Zilele Sfințirii Catedralei. Evenimentelor de anvergură le dedicăm newsletter-e speciale.

În finalul buletinului vei afla câte un citat care să îți inspire ziua, conținut grafic livrat direct de pe contul nostru de Instagram.

Cum te abonezi la newsletter?

Abonarea la newsletter se poate face prin introducerea adresei de e-mail în câmpul generat de butonul specific și confirmarea ulterioară de pe adresa introdusă. Butonul de abonare apare în partea dreaptă la mijlocul ecranului în timpul navigării pe orice pagină de pe site-ul basilica.ro.

Serviciul este gratuit. Prin abonarea la acest newsletter, acceptați Termenii şi condiţiile Agenției de știri Basilica, care sunt în conformitate cu noile prevederi GDRP la nivel de UE.

Datele dumneavoastră personale vor fi deţinute de Agenția de știri Basilica şi vor fi folosite doar pentru acest scop. Veți avea posibilitatea de a vă dezabona de la newsletter în orice moment.


Cum poţi fi la curent cu noutăţile din lumea ortodoxă. Urmăreşte-ne!


Dacă aveți mai multe întrebări în acest sens, puteți să ne contactați la adresa [email protected].

Așteptăm părerile și sugestiile voastre privind serviciul de newsletter și în secțiunea de comentarii!

Foto credit: Basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente