Agenţia Basilica Travel prezentă la Târgul Internațional de Turism organizat la Barcelona, Spania

Începând de marți, 29 noiembrie 2016, timp de trei zile, Agenţia Basilica Travel participă la cel de-al treilea Târg Internațional de Turism din lume, ce are loc în Spania, la Barcelona. Alături de Agenția de știri Basilica, participă încă 23 de agenții de turism din România, standul României  ocupând o suprafață de 80 mp.

Târgul internațional de Turism de la Barcelona se adresează strict profesioniştilor din industria de turism. Acesta reuneşte expozanţi din peste 80 țări și reprezintă evenimentul anual al industriei de profil cu cea mai largă participare.

De la începutul anului, reprezentanții Agenției Basilica Travel a Patriarhiei Române au participat, prin programul Autorității Naționale pentru Turism de promovare a României ca destinație turistică, la Târgurile Internaționale de turism din Viena, Madrid, Bruxelles, Milano, Berlin, Moscova, Londra și Shanghai.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…