Adunarea generală anuală a Asociaţiei Centrul Diaconal Casa Creştină a Arhiepiscopiei Târgoviştei

Sub preşedinţia Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, la Centrul Eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviştei, a avut loc luni, 26 ianuarie 2015, Adunarea Generală anuală a Asociaţiei Centrul Diaconal „CASA CREŞTINĂ”, instituţie a Arhiepiscopiei Târgoviştei, membră a federaţiei “Filantropia” a Patriarhiei Române, după cum informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgovişte.

Şedinţa a fost deschisă de prezentarea raportului de activitate pe anul 2014 şi a raportului financiar, după care au fost aprofundate aspecte referitoare la parteneriatele şi proiectele de colaborare desfăşurate în anul recent încheiat. Asociaţia a sprijinit misiunea social-filantropică şi caritativă a Eparhiei noastre prin intermediul unor proiecte, dintre care menţionăm: sprijinirea tinerilor defavorizaţi cu sprijinul asociaţiei Kirchen Helfen Kirchen din Germania, susţinerea activităţilor Căminului Social de tip familial Sf. Ier. Nicolae din cadrul Centrului Social Creştin al Eparhiei noastre, proiectele Coşul cu mere, Dar din dar se face Raiul, sau cele dedicate prevenirii traficului şi consumului de droguri.

Pentru anul 2015, Asociaţia îşi propune continuarea proiectelor aflate în derulare, dar şi iniţierea altora noi, prin accesarea de fonduri europene, dar şi prin atragerea de donaţii si sponsorizări, pentru a-şi putea îmbunăţi activitatea şi a se face mai prezentă în viaţa comunităţii.

La finalul evenimentului, în numele Consiliului Director, Înaltpreasfinţia Sa a acordat diplome de recunoştinţă unor instituţii şi persoane care s-au implicat în buna desfăşurare a activităţii asociaţiei.

Menţionăm că Asociaţia Centrul Diaconal „Casa Creştină” a fost înfiinţată în anul 2004, la iniţiativa Înaltpreasfinţiei Sale şi funcţionează sub oblăduirea Arhiepiscopiei Târgoviştei.

Comentarii Facebook


Știri recente