Adunarea Eparhială a Episcopiei Tulcii

Sâmbătă 24 ianuarie a.c. s-au desfăşurat la Tulcea lucrările Adunării Eparhiale a Episcopiei Tulcii. Lucrările prezidate de Preasfinţitul Visarion, Episcopul Tulcii au fost precedate de săvârşirea Sf. Liturghii şi a slujbei de Te-Deum în catedrala Episcopală Sf. Nicolae.

Potrivit Biroului de Presă al Episcopiei Tulcii, în cadrul şedinţei au fost analizate cele şase rapoarte ale celor şase sectoare din administraţia eparhială care au scos în evidenţă lucrarea desfăşurată în cuprinsul eparhiei pe anul 2014 sub aspect administrativ-bisericesc, liturgic, misionar, cultural, social filantropic şi al învăţământului religios în şcoală.

Luările de cuvânt din partea membrilor Adunării Eparhiale au reliefat împlinirile din anul trecut ca şi obiectivele de realizat în anul curent, prin împreună lucrarea clerului şi a credincioşilor din această parte a Dobrogei de Nord.

În cuvântul de încheiere, Preasfinţia Sa a mulţumit tuturor celor implicaţi în activitatea Eparhiei Tulcii, solicitând membrilor Adunării Eparhiale o responsabilitate sporită în rezolvarea problemelor cu care se confruntă viaţa bisericească de astăzi.

Comentarii Facebook


Știri recente