Adunare eparhială la Tulcea

La Tulcea s-au desfășurat sâmbătă, 19 ianuarie a.c., lucrările Adunării Eparhiale. Acestea au debutat prin slujba Sfintei Liturghii arhierești săvârșită de către Preasfinția Sa Visarion, în Catedrala Episcopală «Sfântul Nicolae», înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, după cum informează Biroul de presă al Episcopiei Tulcii.

Sfânta Liturghie a fost urmată de slujba de Te Deum prin care s-a mulțumit lui Dumnezeu pentru binefacerile revărsate asupra preoților și credincioșilor din Eparhia Tulcii în cursul anului trecut și s-a cerut binecuvântare și ajutor pentru noul an de activitate.

În sala de conferințe a Casei Avramide din Tulcea s-au desfășurat apoi lucrările propriu-zise ale Adunării Eparhiale. Au fost prezentate și analizate rapoartele de activitate pe anul 2012, a celor cinci sectoare care au reflectat activitatea depusă în Episcopia Tulcii pe plan bisericesc, economic, cultural, social, filantropic.

Lucrările Adunării Eparhiale au fost precedate de ședința Consiliului Eparhial desfășurată la Centrul Eparhial vineri, 18 ianuarie a.c..

Comentarii Facebook


Știri recente