Acţiune social-filantropică la Centrul de plasament Vidra, jud. Ilfov

În data de 19 decembrie 2015, la Centrul de plasament nr. 7 din Comuna Vidra, Judetul Ilfov, avut loc o activitate filantropică cu ocazia sfintelor sărbători ale Nașterii Domnului.

Un grup de tineri voluntari de la Parohia Islaz, Protoieria Ilfov Sud, coordonați de Părintele paroh Ioan-Ștefan Dinu, au adus la Centrul de Plasament din Vidra produse de igienă (detergent, balsam, șampon, săpun ș.a.), câțiva saci cu haine donate de credincioși. De asemenea, au fost aduse şi sucuri și dulciuri cumpărate în urma unei campanii de donații realizată la Parohia Islaz pe durata Postului Nașterii Domnului.

Tineri voluntari au fost întâmpinați de Preacucernicul Părinte Cristian Preda, Preot paroh la Parohia Vidra și suplinitor la Centrul de Plasament nr. 7 din aceeași localitate. Împreună au dus darurile tinerilor internați la centru, au mers cu icoana Nașterii Domnului pe care tinerii au sărutat-o cu evlavie și au cântat Troparul Nașterii Domnului și câteva colinde.

Această acțiune filantropică se înscrie într-un program mai larg desfășurat de Parohia Islaz, unde Părintele paroh ajutat de mai mulți tineri și de credincioșii din parohie organizează periodic în preajma marilor sărbători religioase acțiuni sociale, beneficiari fiind mai multe centre de copii sau de bătrâni din Arhiepiscopia Bucureștilor.

Comentarii Facebook


Știri recente