Acţiune social filantropică la Arad

Cu prilejul sărbătorii Rusaliilor (19 iunie 2016) câteva sute de familii defavorizate din județul Arad au primit pachete cu alimente.

Acțiune filantropică la Arad – Basilica.ro – Agenția de presă a Patriarhiei Române

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului,  374 de pachete cu alimente au fost dăruite unor persoane vârstnice şi unor familii cu o situație financiară fragilă.

Alimentele de care au beneficiat cele câteva sute de persoane defavorizate au adus multă bucurie și nădejde în viața lor.  În această perioadă penticostară conștientizăm iubirea filantropică a lui Dumnezeu pentru a deveni și noi mijloace vii de mântuire pentru frații noștri.  Milostivirea, dar al Preasfintei Treimii, trebuie să pătrundă în lumea noastră cotidiană, trebuie să ajungă ca mesaj eclezial de adevăr, slujire și viață la toți oamenii prin mărturia și dăruirea noastră zilnică, a precizat Arhim. Teofan Mada, vicar administrativ eparhial – Arhiepiscopia Aradului.

Acțiunea social-filantropică a fost pregătită cu câteva zile înaintea Sărbătorilor Cincizecimii și Preasfintei Treimi prin implicarea mai multor instituții de drept privat din județul Arad.

 

Daruri pentru copiii din cadrul Compartimentului Case Tip Familial Sântana – Arad – Basilica.ro – Agenția de presă a Patriarhiei Române

 

 

Comentarii Facebook


Știri recente