Acțiune caritabilă în Parohia Timișoara Iosefin

În Săptămâna Mare, în zilele de marți și miercuri, la Parohia Timișoara Iosefin a avut loc o acțiune caritabilă în cadrul cărei au fost ajutate aproximativ 300 de persoane nevoiașe și familii cu mai mulți copii și cu posibilități materiale reduse, a precizat diac. Marius Mircia.

La eveniment au participat credincioși din parohie, consilieri parohiali, alături de preotul paroh Ionel Popescu, care au ajutat la buna desfășurare a acestei acțiuni.

Au fost pregătite pachete cu alimente, jucării, dulciuri și haine pentru ca fiecare beneficiar să se bucure de aceste daruri cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști. Darurile oferite au fost pregătite prin ajutorul credincioșilor parohiei, a Fundației Preot Ioan Olariu și a altor oameni de bine și fundații din Timișoara.

De asemenea, la cantina parohiei Timișoara – Iosefin s-a oferit și o masă caldă persoanelor nevoiașe prin ajutorul credincioșilor voluntari ai parohiei ce s-au implicat activ în această frumoasă activitate caritabilă. Cantina socială a parohiei ortodoxe Timişoara – Iosefin funcţionează din anul 2011 şi ajuta 45 de vârstnici, de două ori pe săptămână.

Parohia Timișoara Iosefin are în atenție grija față de persoanele aflate în nevoi, și pe care Biserica îi ajută pentru a întâmpina Sfintele Sărbători de Paști cu pace si bucurie in suflet.

Comentarii Facebook


Știri recente