A apărut o nouă ediție a Anastasimatarului

La Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă a Patriarhiei Române a apărut recent o nouă ediție a Anastasimatarului.

Volumul de față s-a aflat sub îngrijirea lui Cezar Florin Cocuz și a părintelui arhim. Clement Haralam.

„Ineditul lucrării constă în gruparea în același volum a întregului repertoriu specific fiecărui glas în parte de care are nevoie cântărețul, imprimarea unui stil muzical unitar asupra întregii lucrări și frazarea mai potrivită a textului pe linia melodică”, precizează părintele Clement Haralam în prefața Anastasimatarului.

Cartea cuprinde imne bisericești pentru slujbele Utreniei și Vecerniei din zilele de duminică, iar unele cântări pot fi utilizate, după caz, și la slujbele din timpul săptămânii.

Pe lângă imnurile specifice Învierii prezente în orice Anastasimatar, au mai fost adăugate și cântările: Anixandare, Fericit bărbatul, Lumină Lină de Ierod. Dionisie Marin, dar și altele.


Volumul poate fi cumpărat de la Librăria Cărţilor Bisericeşti (Intr. Miron Cristea nr. 6), Magazinul Ortodoxia (Calea Victoriei nr. 45, lângă biserica Kreţulescu), Magazinul Daruri pentru pelerini (Piaţa Gării de Nord, nr. 1-3, ieşire Calea Griviţei), Magazinul Librăria Ortodoxă (B-dul Regina Maria, Nr. 1).

De asemenea, lucrarea poate fi vizualizată pe site-ul www.colportaj.ro şi poate fi comandată pe site-ul Librăria Cărților Bisericești, dar și la adresele: [email protected][email protected] sau la numărul de telefon 0737. 145. 184.

Mai multe apariții editoriale AICI.

 

Comentarii Facebook


Știri recente