Constituirea noii Adunări Generale a C.A.R. în Arhiepiscopia Dunării de Jos

Cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, conform prevederilor bisericești și legale în vigoare, la Centrul Eparhial a avut loc joi, 3 iulie 2014, întrunirea membrilor Adunării Generale a Casei de Ajutor Reciproc a Clerului și Salariaților Bisericești din Arhiepiscopia Dunării de Jos, după cum a precizat Părintele Gabriel Molocea.

Întrunirea a avut ca obiectiv, conform art. 25 din Regulamentul pentru organizarea și funcționarea Caselor de Ajutor Reciproc ale clerului și salariaților bisericești, de pe lângă eparhii, constituirea statutară, regulamentară și legală a Adunării Generale a C.A.R. prin alegerea președintelui, a Consiliului director și a Comisiei de cenzori.

Casa de Ajutor Reciproc este o instituție anexă a Centrului Eparhial și își desfășoară activitatea cu binecuvântarea Chiriarhului Dunării de Jos și în conformitate cu propriul Regulament de organizare și funcționare.

Comentarii Facebook


Știri recente

LIVE: Slujba Învierii la Catedrala Patriarhală

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel oficiază slujba Învierii la Catedrala Patriarhală. Mii de credincioși participă la eveniment pe Colina Patriarhiei. Din soborul slujitor fac parte Preasfințiții Părinți Varlaam Ploieşteanul şi Paisie Sinaitul, Episcopi vicari patriarhali, precum…