Biserica alături de persoanele aflate în dificultate

S-a aprobat înființarea „Centrului de Orientare Profesională pentru

Persoane aflate în dificultate”, ca un nou serviciu social acreditat în

cadrul Sectorului Social – Misionar al Episcopiei Sloboziei și

Călărașilor, centru care să funcționeze ca furnizor de servicii sociale

pentru persoanele aflate în dificultate din județul Ialomița. Hotărârea a fost luată în cadrul ședinței de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial al Eparhiei Sloboziei și Călărașilor din data de 20 martie 2013 întrunit sub președinția Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu.

Printre altele, potrivit sf-esc.ro, s-a aprobat desfășurarea Examenului de Capacitate Preoțească, care se va susține în data de 16 aprilie 2013, cu două probe oral și scris și s-au adus la cunoștință subiectele discutate în cadrul întâlnirii cu tema „Principiile filantropiei-principii ale incluziunii sociale din perspectiva ortodoxă”, organizată de Patriarhia Română și Federația Filantropia în cadrul Proiectului Forte, în zilele de 14 și 15 martie 2013, la București.

Foto: Arhivă

Comentarii Facebook


Știri recente

LIVE: Slujba Învierii la Catedrala Patriarhală

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel oficiază slujba Învierii la Catedrala Patriarhală. Mii de credincioși participă la eveniment pe Colina Patriarhiei. Din soborul slujitor fac parte Preasfințiții Părinți Varlaam Ploieşteanul şi Paisie Sinaitul, Episcopi vicari patriarhali, precum…