Centrul Bisericesc din München sprijină familii din România de sărbătoarea Sf. Nicolae

Centrul Bisericesc din München organizează o colectă pentru familiile defavorizate din România. Două asociații vor primi cadouri pentru beneficiarii lor.

„Asociația Sfântul Vasile – Ajutorul Aproapelui ne ajută să aducem un strop de bucurie unor copii din familii dezavantajate din România”, au menționat organizatorii pe site-ul centrului.

Copiii care sunt sprijiniți de asociațiile „Anastasia” și „Pentru mame și copii defavorizați” din București, vor primi cadouri din partea Centrului din Munchen.

Asociația Sf. Vasile – Ajutorul Aproapelui

Asociația funcționează din anul 2012 și sprijină persoane care, din motive de boală, bătrâneţe, însingurare, necunoaşterea limbii germane sau a modului de funcţionare a administraţiei şi a instituţiilor publice, sau din cauza altor dificultăţi sociale, necesită ajutor.

Serviciile sunt oferite în schimbul unei contribuţii. Contribuţia se poate adapta în funcţie de situaţia financiară a persoanelor care solicită ajutorul asociaţiei, atunci cand aceştia se află în situaţii financiare deosebite.


Mai multe informații cu privire la modalități de donare aflați aici.

Foto credit: Facebook / Centrul Bisericesc München

Comentarii Facebook


Știri recente

Delegația Patriarhiei Române la întronizarea noului patriarh al Bulgariei a vizitat Ambasada României la Sofia

Delegația Patriarhiei Române la întronizarea Patriarhului Daniil al Bulgariei a vizitat duminică Ambasada României la Sofia. Delegația, formată din Înaltpreasfințitul Părinte Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei, Mitropolit onorific și Exarh patriarhal, și Ierod. Nicolae Iftimiu, consilier patriarhal…