Spitalul raional Căușeni mulțumește Episcopiei Basarabiei de Sud pentru ajutor

Instituţia Medico-Sanitară Publică Spitalul Raional Căuşeni ,,Ana și Alexandru’’ a transmis vineri o scrisoare de mulțumire către Episcopia Basarabiei de Sud.

Directorul spitalului, Alexandru Cojocaru, mulțumește Episcopului Veniamin al Basarabiei de Sud pentru ajutorul oferit spitalului.

Episcopia a donat 100.000 de lei moldovenești (aproximativ 25.000 RON), 40 seturi de echipamente de primă necesitate pentru protecția personalului medical, cărți de rugăciune și alte produse; de asemenea, se mai precizează un sprijin financiar pentru achiziționarea altor echipamente, termometre, dezinfectanți, măști, mănuși, medicamente.

„Ne bucurăm că în aceste zile de grea încercare pentru toată lumea, îndeosebi pentru lucrătorii medicali, suntem susținuți de către părinții noștri spirituali din cadrul Episcopiei Basarabiei de Sud”, se arată în scrisoarea de mulțumire.

„Biserica și spitalul sunt două spații complementare sănătății ființei umane. Bolnavul îi slujește lui Dumnezeu prin răbdare și ascultare, medicul prin dăruire, iar preotul prin slujire”, precizează directorul spitalului.

„Vă mulțumim din tot sufletul pentru rugăciunile Preasfinției Voastre, pentru dragoste și ajutor, căci Biserica reprezintă pentru întreaga umanitate spațiul vindecării, fiind dintotdeauna un incontestabil spital duhovnicesc”.

Sursă foto: ClickOnDetroit

Comentarii Facebook


Știri recente