Sfințirea crucilor de turlă ale bisericii de la Izvoru Bârzii

Preasfințitul Părinte Nicodim, Episcopul Severinului și Strehaiei s-a aflat luni, 22 septembrie 2014, în Parohia Izvoru Bârzii unde a săvârșit slujba de sfințire a celor două cruci care vor împodobi turlele bisericii cu hramul „Sfinții Arhangheli”, ctitorie din anul 1906, a precizat Cătălin Cernătescu.

Sfântul lăcaș de închinare va trece prin perioada următoare prin ample lucrări de restaurare, după cum a precizat părintele paroh Sorin Iliescu. Comunitatea creștinilor ortodocși dorește să suporte și viitoarele lucrări de restaurare a acoperișului bisericii.

În predica de la finalul slujbei, Preasfinția Sa a evidențiat importanța Sfintei Cruci în viața credincioșilor, îndemnându-i pe cei de față să participe la slujbe și să susțină preotul în vederea realizării urmatoarelor lucrări de restaurare a bisericii.

Comentarii Facebook


Știri recente

LIVE: Slujba Învierii la Catedrala Patriarhală

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel oficiază slujba Învierii la Catedrala Patriarhală. Mii de credincioși participă la eveniment pe Colina Patriarhiei. Din soborul slujitor fac parte Preasfințiții Părinți Varlaam Ploieşteanul şi Paisie Sinaitul, Episcopi vicari patriarhali, precum…