50 de copii din cadrul Protoieriei Sectorului 6 Capitală au primit rechizite

La sediul Protoieriei Sectorului 6 Capitală s-a desfășurat ieri, 22 septembrie, sub coordonarea pr. protoiereu Costel Burlacu, o acțiune caritabilă, prin care 50 de copii proveniți din familii defavorizate au primit rechizite școlare și ghiozdane, informează Ziarul Lumina.

„Protoieria Sectorului 6 Capitală a cerut tuturor parohiilor din cuprinsul protoieriei să trimită doi sau trei elevi, care au probleme sociale deosebite, pentru a fi ajutați să își poată desfășura așa cum se cuvine activitatea în noul an școlar. Nădăjduim ca săptămâna viitoare să mergem și într-un centru de copii, tocmai pentru a continua această activitate social-filantropică la început de an școlar”, a declarat pr. protopop Costel Burlacu.

„Această activitate caritabilă este de un real folos pentru copii și bineînțeles că darurile au fost bine-venite, mai ales că ei sunt viitorul Bisericii și viitorul țării noastre. Ei trebuie să simtă că nu sunt lăsați deoparte, ci sunt introduși în comunitatea noastră și în activitatea noastră bisericească”, a spus pr. Atanasie Tănăsache Costea, parohul Bisericii „Sfântul Ilie” – Grant.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…