33 de familii din Prahova au primit alimente din partea Voluntarilor Catedralei Naționale

În cadrul Campaniei „Implică-te! Împreună reușim mai mult!”, 33 de familii din județul Prahova au primit sâmbătă, 19 februarie, pachete cu produse alimentare din partea voluntarilor Paraclisului Catedralei Naționale.

Ajutorul a fost îndreptat către familiile din Parohiile Târgșorul Nou, Târgșorul Vechi, Stăncești și filia Piatra, și vin în continuarea acțiunilor social-filantropice organizate la nivel parohial.

Pe lângă pachetele cu produse alimentare, au fost oferite și diferite sume de bani în funcție de necesitățile fiecărei familii.

„Pe lângă acest sprijin care a constat în alimente, am mai oferit și o sumă, nu foarte mare, după putințe”.

„Toate aceste activități ale noastre nu fac altceva decât să transmită în primul rând un mesaj de unitate, avem nevoie de oameni care să susțină toate aceste familii aflate în dificultate” , a declarat Dănuț Prună, coordonatorul voluntarilor de la Catedrala Națională, pentru Trinitas TV.

„A fost o acțiune așteptată cu emoție de beneficiari, oameni săraci, oameni necăjiți care i-au primit cu dragoste și care cu siguranță îi vor pomeni în rugăciunile lor. Această acțiune este o primă colaborare cu voluntarii Paraclisului și vine în continuarea altor acțiuni social-filantropice desfășurate de parohie”, a spus Pr. Constantin Ghiță, de la Parohia Târgșorul Vechi.

Periodic, voluntarii de la Paraclisul Catedralei Naționale organizează astfel de acțiuni social-filantropice ale căror beneficiari sunt persoanele și familiile cu posibilități materiale reduse din 22 de județe ale țării.

Începând cu martie 2020, voluntarii CMN au organizat în total 431 de activități social filantropice, ajutând peste 8.850 de familii.

Foto credit: Voluntarii Catedralei Naţionale / Facebook

Urmăreşte-ne pe Instagram: @basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente