30 de persoane au donat sânge în cadrul Campaniei organizate de Protopopiatul II Iaşi

Protopopiatul II Iaşi a organizat în 6 martie Campania „Doneză viaţă picătură cu picătură” la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Iaşi, în cadrul căreia 30 de persoane au donat sânge, informează Doxologia.

„Prin această campanie, preoţii au dorit să fie alături de cei aflaţi în suferinţă, îndeplinind porunca scripturistică a iubirii şi, în acelaşi timp, să-i conştientizeze pe cei apţi de a dona sânge că gestul lor este un semn de solidaritate la care şi ei sunt chemaţi”, a declarat părintele protopop Marius-Daniel Profir.

Această campanie s-a desfăşurat în cadrul activităţilor din „Luna pentru viaţă”, organizate de departamentul ProVita al Centrului Eparhial Iaşi.

Acest concept a fost consacrat de susținătorii pro viață pentru a atrage atenția asupra importanței salvării, protejării și îmbunătățirii vieții din prima secundă a concepției.

Activităţile pro-viaţă vor culmina cu Marșul pentru viață (MPV), organizat sâmbătă, 23 martie 2019, în numeroase oraşe din România şi Republica Moldova.

Foto credit: Doxologia

Comentarii Facebook


Știri recente