29 septembrie: Pr. Constantin Necula va conferenţia la Focşani

ef359805-5143-4a73-a9a9-21648f6ab7b0

Părintele profesor Constantin Necula va conferenţia în data de 29 septembrie la Focşani. Evenimentul este organizat în cadrul Târgului de Carte desfăşurat în municipiul de reşedinţă al judeţului Vrancea. Tema conferinţei este „Rosturi şi rostiri despre lectură, spiritualitate şi omul contemporan”.

Iubitorii de cultură sunt invitaţi să participe la acest eveniment în sala Balada, sediul Ansamblului Folcloric Ţara Vrancei, începând cu ora 18 :00.

Cea de-a XII-a ediţie a Târgului de Carte de la Focşani va avea loc în perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2017. Târgul este organizat de Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, Consiliul Judeţean Vrancea, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Cultură Vrancea, Primăria Focşani şi Ansamblul Folcloric „Ţara Vrancei”.


Preotul Constantin Necula este conferenţiar universitar doctor la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Șaguna” a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu și este autorul unor volume de predici, de studii și articole de omiletică și catehetică, dar și de cărți pentru copii și tineret. A tradus mai multe cărți și a scris articole în publicații din țară și străinătate.

Comentarii Facebook


Știri recente