150 de tineri s-au rugat împreună cu Episcopul Covasnei şi Harghitei, la Tulgheş

PS Andrei, Ep Covasnei (3)

Episcopul Covasnei şi Harghitei a oficiat duminica aceasta Sfânta Liturghie în Parohia Tulgheș I, din Protopopiatul Călimani, moment prilejuit de încheierea Taberei Bucurie în tinda Bisericii, informează site-ul oficial al Eparhiei.

PS Andrei s-a rugat împreună cu cei peste 150 de tineri din Eparhie, dar și din Mitropolia Moldovei și Bucovinei, participanţi la tabăra din comuna harghiteană.

În perioada 25-30 iulie 2017, tinerii au participat la ateliere cu tematică variată care a vizat formarea lor socială și religioasă. Activitățile au vizat formarea cognitivă, comunicativitatea, deprinderea lucrului în echipă, precum și sănătatea trupească și sufletească.

Întrucât tematica evenimentului a fost una duhovnicească, activităţile culturale şi recreaţionale au fost alternate cu momente de rugăciune. Tabăra a culminat cu participarea la Liturghia arhierească oficiată de Chiriarhul locului.

În omilia sa, PS Andrei a amintit despre modul în care Hristos Domnul înmulțește credința în fiecare din noi, precum a înmulțit odinioară pâinile și peștii, făcându-o lucrătoare spre a ne potoli foamea și setea spirituală după Dumnezeu.

Răspunsurile la Sfânta Liturghie au fost date de tinerii participanți la tabără.

Comentarii Facebook


Știri recente