150 de copii din județele Prahova și Ilfov au primit daruri din partea voluntarilor Catedralei Naționale

În cadrul campaniei social-filantropice „Implică-te, împreună reușim mai mult!”, voluntarii de la Paraclisul Catedralei Naționale au oferit daruri pentru o sută cincizeci de copii din localitățile Palanca, Balta Neagră și Nuci din județele Prahova și Ilfov.

Acțiunea social-filantropică a avut loc joi, 23 decembrie. În desfășurarea activităților au fost implicate și comunitățile parohiale ale celor trei localități.

Cu privire la acțiunea filantropică, coordonatul voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Naționale, Dănuț Prună a declarat:

„Ne apropiem deja de 1900 de copii la care am ajuns cu daruri și am străbătut foarte multe județe din țară pentru a ajunge la micuți. Totodată, ne dorim să transmitem tuturor un îndemn la unitate, însuși denumirea acestei campanii ‹Implică-te! Împreună reușim mai mult!›, transmite că în această perioadă grea avem nevoie de ajutor reciproc”.

Părintele Andrei Silvestru de la Parohia Palanca din județul Prahova a afirmat: „Este un moment de mare bucurie pentru parohia Palanca, voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale au reușit să aducă pe chipul copiilor un zâmbet și în inimile lor o căldură foarte mare”.

Din luna martie a anului trecut până în prezent, voluntarii de la Paraclisul Catedralei Naționale au desfășurat 374 de acțiuni în cadrul campaniei „Implică-te! Împreună reușim mai mult!”, oferind sprijin la peste 8600 de familii.

De la începutul acestei luni au fost oferite daruri pentru aproximativ 1900 de copii din județele: Prahova, Galați, Vaslui, Olt, Teleorman și Ilfov.

Foto credit: Voluntarii Catedralei Naţionale

Urmăreşte-ne pe Twitter: @agentiabasilica

Comentarii Facebook


Știri recente