13 noiembrie: Teatru creştin „Urma pașilor tăi” | Intrarea este liberă

În Sala Mare ARCUB va avea loc joi, 13 noiembrie 2017, piesa de teatru creștin „Urma pașilor tăi”, în regia Elizei Bercu-Bodeanu. Intrarea este liberă. Accesul în sală se face pe baza tichetului de loc, obținut de la Casa de bilete din Str Lipscani 84-90, în perioada 13 octombrie -13 noiembrie, informează site-ul oficial ARCUB.

Actul teatral este adaptare după jurnalul de călătorie în Țara Sfântă al Olgăi Greceanu. Din distribuţie fac parte: Vitalie Bantaş, Amalia Ciolan, Afrodita Androne, Ana Maria Bercu, Liliana Pană, Maria Radu, Eliza Bercu-Bodeanu

Fiecare persoană poate obține un maximum de 4/6 tichete de loc.

Programul Casei de bilete este:
Luni – închis, Marți-vineri 15:00 -20:00;
Sâmbătă și duminică – cu două ore înainte de spectacol;
Telefon: 0732 669 928;


Fondat în 1996 ca serviciu public de cultură, ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti este singura instituție de profil din România care are rol de legătură între autoritatea locală şi societatea civilă.

ARCUB promovează cultura oraşului Bucureşti în toate formele sale de expresie artistică. De aceea căutăm să menținem un dialog constant între cultura instituționalizată şi cultura experimentală, între trecut şi prezent. ARCUB  păstrează o legătură constantă cu centrele şi organizațiile culturale ale oraşului Bucureşti, cu artiştii şi producătorii locali şi internaționali pentru a crea o platformă de susținere a artiştilor neincluşi în structuri instituționale tradiționale.

Comentarii Facebook


Știri recente