100 de ani în 1000 de cuvinte | Eşti elev de gimnaziu sau liceu? Participă la concursul organizat de Radio Trinitas

Radio Trinitas a lansat recent Concursul 100 de ani în 1000 de cuvinte. Competiţia se adresează elevilor de gimnaziu şi liceu.

Până în data de 1 mai 2018, elevii care doresc să participe trebuie să trimită ‘o poezie, un eseu sau un fragment de proză, povestire, fragment de nuvelă, scrise de voi, care să conțină cel mult 1000 de cuvinte. Tema de inspirație pentru concurs este momentul istoric de la 1 decembrie 1918’, se precizează pe site-ul oficial al Radioului Trinitas.

Lucrarea trebuie transmisă prin poștă, până în data de 1 mai 2018, pe adresa: Patriarhia Română-Radio Trinitas, Strada Sf. Ecaterina, nr. 2-4, sector 4, București. Pe plic trebuie menţionat: Pentru concursul 100 de ani în 1000 de cuvinte, Radio Trinitas.

În urma jurizării vor fi oferite premii după cum urmează:

  • Diplomă de câștigător sau participant la concurs;
  • Publicarea tuturor lucrărilor premiate în publicațiile Patriarhiei Române;
  • Invitație de a participa în emisiunile Radio Trinitas;
  • Câștigătorii vor fi invitați să participe la edițiile radio ce vor fi special pregătite și dedicate zilei de 1 decembrie 2018.

Pe parcursul desfăşurării competiţiei vor fi anunţate şi alte premii surpriză.

Regulamentul şi conceptul integral pot fi consultate aici.

Concursul face parte din manifestările dedicate anului 2018 ca An omagial al unităţii de credinţă şi de neam şi An comemorativ al făuritorilor Marii Uniri din 1918 în Patriarhia Română.

Foto Credit: Robert Nicolae / Basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente