Protopopiatul Sector 5 ajută 40 copii la început de an școlar

40 copii au beneficiat de ajutor din partea Protopopiatul Sector 5 Capitală pentru a începe anul școlar cu cele necesare, prin programul „Sună clopoțelul”.

Copiii care provin din familii cu posibilități materiale reduse au primit vineri, 7 septembrie 2018, câte un ghiozdan cu rechizite și au participat la un atelier de creație în cadrul căruia au pregătit aranjamente florale pentru dascălii lor.

Atelierul s-a derulat la sediul Protopopiatului cu sprijinul Violetei Barac, asistent social în cadrul Protopopiatului Sector 5.

Acțiunea s-a desfășurat cu binecuvântarea Pr. protoiereu și cu sprijinul financiar al primăriei de sector, informează Trinitas TV.

Proiectul are scopul de a sprijini familiile cu posibilități materiale reduse din Protopopiat pentru a preveni abandonul școlar. Valoarea ajutorului oferit a fost de aproximativ 4.000 lei.

Foto credit: Trinitas TV

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Vineri vor fi închise școlile din cauza gripei

Toate unitățile de învățământ preuniversitar vor fi închise vineri, 25 ianuarie 2019, potrivit ordinului emis miercuri de Ministerul Educației Naționale la recomandarea Ministerului Sănătății. Ordinul de ministru a fost dat din cauza răspândirii gripei. Pentru…